• Hrvatski
 • English

 • FRANCHISING EXHIBITION CROATIA 2018

  Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga

  03. –04. 05. 2018.

  HRVATSKA, OPATIJA, Milenij Hoteli, Konferencijski park 25/7

  Prijava za izlagače

   

   

  Razmišljate o kupnji franšize? Želite ući u poduzetničke vode? Nemate vlastitu poslovnu ideju?

  Iskoristite isprobane poslovne modele za vlastiti uspjeh!

  VAŠA ULAZNICA U SVIJET FRANŠIZE! POSJETITELJIMA ULAZ BESPLATAN!

  Poziv za izlagače i posjetitelje

  0382


  Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Rijeka po četvrti put organizira međunarodni Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia), koji će se održati 3. i 4. svibnja 2018. godine, u  Konferencijskom parka 25/7  Milenij hotela u Opatiji.

   

  Sajam se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, u suradnji sa Gradom Opatija, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Turističkom zajednicom Kvarnera, Turističkom zajednicom Grada Opatije te najbrže rastućom hrvatskom franšizom SURF ‘N’ FRIES, prisutnom i na međunarodnom tržištu.

  Naša je želja da se uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te ponuđači financijskih i konzultantskih usluga, tijekom ovog dvodnevnog sajma predstave potencijalnim franšizerima i poduzetnicima. Na taj način poduzetnicima će se pružiti prilika da na jednom mjestu dobiju cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

  Iako je franšizno poslovanje godinama prisutno na hrvatskom tržištu, nije dovoljno prepoznato niti je adekvatno promovirano, čime nam se otvara jedinstvena prilika za organizacijom upravo takvog događanja u našoj županiji.

  Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia) prvi je specijalizirani sajam u Primorsko-goranskoj županiji, s ciljem da postane tradicionalan.

  Svi oni koji razmatraju mogućnost ulaganja u franšizno poslovanje, te svi koji razmišljaju o poduzetništvu a nemaju vlastitu poslovnu ideju, dobrodošli su!

  hgk grb

  HGK-Županijska komora Rijeka

  POKROVITELJ

  PGŽ logo

   

   

   

  U SURADNJI S PARTNERIMA

  GRAD_OPATIJA_LOGO

  HOK_LOGO

   

   FIP Udruga

   

   

  TZ-KVARNER 

   

  TZ-OPATIJA 

   

   

   

   

   

   

   

   

  SPONZORI

  hbor-logo_i960

   

  MEDIJSKI POKROVITELJI

  privredni vjesnik

   

  NEZAVISNI.HR

   

  novi list