• Hrvatski
 • English

 • FRANCHISING EXHIBITION CROATIA 2018

  OTKAZANO

  Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga

   

  HRVATSKA, OPATIJA, Milenij Hoteli, Konferencijski park 25/7

  Razmišljate o kupnji franšize? Želite ući u poduzetničke vode? Nemate vlastitu poslovnu ideju?

  Iskoristite isprobane poslovne modele za vlastiti uspjeh!

  VAŠA ULAZNICA U SVIJET FRANŠIZE! POSJETITELJIMA ULAZ BESPLATAN!

  Poziv za izlagače i posjetitelje

  0382


  Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka organizira međunarodni Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia).

  Sajam se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, u suradnji sa Gradom Opatija, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Turističkom zajednicom Kvarnera, Turističkom zajednicom Grada Opatije te najbrže rastućom hrvatskom franšizom SURF ‘N’ FRIES, prisutnom i na međunarodnom tržištu.

  Naša je želja da se uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te ponuđači financijskih i konzultantskih usluga, tijekom ovog dvodnevnog sajma predstave potencijalnim franšizerima i poduzetnicima. Na taj način poduzetnicima će se pružiti prilika da na jednom mjestu dobiju cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

  Iako je franšizno poslovanje godinama prisutno na hrvatskom tržištu, nije dovoljno prepoznato niti je adekvatno promovirano, čime nam se otvara jedinstvena prilika za organizacijom upravo takvog događanja u našoj županiji.

  Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia) prvi je specijalizirani sajam u Primorsko-goranskoj županiji, s ciljem da postane tradicionalan.

  Svi oni koji razmatraju mogućnost ulaganja u franšizno poslovanje, te svi koji razmišljaju o poduzetništvu a nemaju vlastitu poslovnu ideju, dobrodošli su!

  hgk grb

  HGK – Županijska komora Rijeka

  POKROVITELJ

  PGŽ logo

   

  U SURADNJI S PARTNERIMA

  GRAD_OPATIJA_LOGO

  FIP Udruga

   

  TZ-KVARNER

   

  TZ-OPATIJA

  SPONZORI

  hbor-logo_i960

  MEDIJSKI POKROVITELJI

  privredni vjesnik